Team Edge of Norway er klare til Trolljegerprøven 2024, og utfordrer samarbeidspartnere og medlemmer til årets terrenghinderløp!

Trolljegerprøven er en av Norges råeste terrenghinderløp med fokus på samarbeid og mestring. Dette er en glimrende anledning til å kombinere konkurranse og bevegelsesglede sammen med venner og kollegaer.

Trolljegerprøven arrangeres årlig i Sandnes ved Trolljegerhallen på Foss-Eikeland. I år er løpet satt til 15. juni og stemningsraporten Team Edge of Norway hadde med daglig leder Paal Revsland lover godt for årets event.

Det å ta Trolljegerprøven handler om å utfordre deg selv, både mentalt og fysisk. Det handler om å se muligheter der andre ser hindringer. Tar du utfordringen?

DAGLIG LEDER Trolljeger, pAAL rEVSLAND

Revsland beskriver løypen som om brutal og krevende, men samtidig skapes det rom for mestringsfølelse og aktivitetsglede . Den strekker seg litt over 8 km og inneholder rundt 30–40 hindre. Gjennom bakker, berg, myr, bekker, vann, og skog, får deltakere virkelig oppleve den flotte norske naturen på sitt beste.

Med et eget Trolljeger Junior løp, er scenen satt for to underholdene arrangementer hvor både store og små får utfordret seg. Trolljeger Junior arrangeres 9. juni.

Team Edge of Norway utfordrer deg og din bedrift!

Region Stavanger, Edge of Norway, ønsker å utfordre sine medlemmer til å delta på Trolljegerprøven. Tar dere utfordringen? Lag et “jaktlag” på 2-7 personer eller konkurrer som «einstøing» (individuelt).

Vi er klare til å ta utfordringen, er du?

reiselivsdirektør i Region Stavanger, Per Morten HAARR

For påmelding klikk her. Påmeldingsfrist 25. mai

Bli en ekte Trolljeger, knus på!